Nieuws


Gratis Verjaardags Entree
Alle jarigen zijn van harte welkom voor een gratis bezoek aan onze sauna. Heerlijk om op uw eigen verjaardag helemaal in de watten gelegd te worden. Deze gratis entree geldt alleen voor de jarige op de exacte geboortedatum op vertoon van uw paspoort of ID-bewijs.
 
Badkledingdag
Niet iedereen vindt het prettig om zonder badkleding gezien te worden. Dit kan een reden zijn om geen gebruik te maken van een saunacomplex. Het kan ook zijn dat men wellicht in de toekomst wel zonder badkleding de sauna in wil gaan, maar graag ter kennismaking toch badkleding wil dragen.

Dennenmarken Sauna & Beauty wil uiteraard ook deze doelgroepen kennis laten maken met het fenomeen sauna en met het saunacomplex van Dennenmarken. Vandaar dat elke eerste dinsdag van de maand een badkledingdag is. Let op: dit betekent niet dat badkleding verplicht is, maar wel toegestaan. Iedereen is dus van harte welkom.

Cadeaubon voor het mooiste cadeau
De cadeaubon van Dennenmarken Sauna & Beauty is een mooi geschenk voor iedere gelegenheid, want wie geeft er nou niet graag gezondheid of wellness aan iemand cadeau. Er is veel vraag naar onze cadeaubonnen, mede door het gemak van het bestellen van een bon via onze website. U bepaalt namelijk zelf de waarde van de bon en u kunt nog een leuke tekst toevoegen op de bon. Na het voldoen van het bedrag wordt de bon zo snel mogelijk naar u toegestuurd of rechtstreeks naar de persoon aan wie u de bon cadeau wilt doen. Wilt u iemand gezondheid of wellness schenken? Ga dan snel naar www.saunadennenmarken.nl en bestel een cadeaubon naar keuze.