Fysiotherapie bij 360 Healthclub

Revalidatie en blessure preventie

Houd je lijf intact

Zelfs als eenvoudige lichamelijke activiteiten op een bepaald moment niet meer vanzelfsprekend zijn of veel moeite kosten, zijn we er bij Fysiotherapie & Fysio Fitness Fincken van overtuigd dat iedereen de kracht uit zichzelf kan halen om toch een zinvol leven te leiden. Een sprintje trekken om de trein te halen, de trap oplopen of bukken om iets op te rapen. Voor velen vanzelfsprekend; voor anderen een hele uitdaging.

Die uitdaging willen wij graag samen met u aangaan. U bepaalt zelf de doelen die binnen uw bereik liggen en wij maken voor u een plan op maat. Onze manier van behandelen kenmerkt zich door resultaatgerichtheid. De specialisaties van ons behandelteam vullen elkaar goed aan en zijn gericht op de persoonlijke doelen die u zich stelt. Daarbij hebben wij oog voor de mens achter de klacht en hechten waarde aan een uitstekende service en een omgeving waar u zich welkom en thuis voelt.

Kunt u zich bijna niet meer herinneren dat u kon functioneren zonder pijn? Laat u zich dan behandelen door het team van Fincken. Maar liefst 37 jaar ervaring zetten onze gespecialiseerde fysiotherapeuten in om middels fysiotherapie en trainingsprogramma’s met fysiofitness uw klachten aan te pakken zodat u weer beter kunt functioneren in het dagelijkse leven.
Leden van 360 HealthClub kunnen ten alle tijden de therapeuten van Fincken raadplegen en binnen hun vertrouwde sportomgeving van alle klachten afgeholpen worden.

Contact