Sauna Dennenmarken is een ware traktatie voor lichaam en geest!

Welkom bij Dennenmarken Sauna & Beauty

Dennenmarken Sauna & Beauty heeft een nieuwe uitbater!

Het wellnesscentrum zal binnenkort haar deuren weer openen onder een vernieuwd concept. Let's make memories! Houd de website in de gaten voor updates.
Dennenmarken Sauna en Beauty is een ware traktatie voor lichaam en geest! Ons saunacomplex  heeft alle denkbare faciliteiten in huis. Van Turks stoombad tot whirlpool, van beautysalon tot buitenzwembad en van massageruimte tot Russische buitencabine. Op zomerse dagen kunt u heerlijk uitrusten en zonnebaden op onze royale ligweide.

In de zeer ruime sauna bevinden zich tevens de beautysalons, massagesalons, hammamruimte, relaxruimtes en het à la carte restaurant. De moderne beauty- en massagesalons zijn compleet ingericht met de nieuwste faciliteiten en voorzien van airconditioning.U kunt een bezoek aan de sauna ook eens combineren met een behandeling in onze beautysalon.

De ideale manier om eens lekker een dag tot rust te komen! Zo komt u weer helemaal in balans.
Koop uw Sauna Dagentree online met korting
Koop uw Sauna Dagentree online en betaal geen € 32,50, maar slechts € 27,50 voor een hele dag wellness.
Cadeaucheque
De cadeaubon van Dennenmarken Sauna & Beauty is een mooi geschenk voor iedere gelegenheid, want wie geeft er nou niet graag gezondheid of wellness aan iemand cadeau. U bepaalt zelf de waarde van de bon en u kunt nog een leuke tekst toevoegen op de bon.