Sauna


Naast het zwembad kunt u lekker ontspannen in de 4 saunacabines met elk een eigen thema:

• Turks Stoombad (50°C), voor een heilzame en ontspannende werking, stimulering van de bloedsomloop en verhoging van de zuurstoftoevoer voor een aangename werking op de ademhaling.

• Infraroodcabine (60-70°C), stimulering van de stofwisseling en zuurstof. De infraroodcabine heeft een positieve invloed op gewrichts- en spierpijnen en een diepere doorbloeding van de spieren.

• Biosauna met lichttherapie (75°C), waar lichaam en geest bij elkaar worden gebracht door de effecten van de verschillende lichtkleuren. Geel lost spanningen op, groen geeft zelfvertrouwen en kracht, blauw staat voor bezinning en bloedsomloop en rood staat voor activiteit en vitaliteit.

• Stilte sauna (90°C), waar onder invloed van de warmte afvalstoffen door het lichaam worden afgevoerd en de doorbloeding van de huid wordt geactiveerd.

Na een saunagang kunt u lekker afkoelen in onze buitenweide of onder onze stort- of voetendouche. Vervolgens kunt u relaxen in de TV-corner, waar u op comfortabele banken lekker kunt nagenieten van de saunagang.