Personal Training


Heeft u een specifiek doel dat u binnen afzienbare tijd wilt behalen? Dan is wellicht personal training iets voor u! 
Onze personal trainers helpen u graag om uw doelen te behalen, gemotiveerd te blijven en uw doorzettingsvermogen te behouden.

Onze personal trainers:

-Kasper Berkhout:
Motiverend en stimulerend
Door actieve doelen te stellen zorgen jullie er samen voor dat jij de beste versie van jezelf gaat worden. 
De trainingen zijn door zijn leergierige persoonlijkheid divers en uitdagend, rekening houdend met ieders mogelijkheden.
Heb je hulp nodig bij het trainen, wil je afvallen, herstellen van een blessure of juist spiermassa opbouwen? Kasper helpt jou graag om jouw doelstellingen te verwezenlijken!
Voor meer informatie, mail naar; fitness@dennenmarken.nl

Kortom, het is één op één begeleiding, waarbij Kasper:

  • Een trainings- en voedingsadvies op maat maakt
  • De hele training bij je blijft en je motiveert
  • Je ook buiten de club blijft ondersteunen                                                                                                                                                 
-Niko Nikolic: duurzame resultaten middels een integrale benadering
 Als gezondheidswetenschapper, personal trainer en fervent sporter leg ik de nadruk niet uitsluitend op lichamelijke fitheid, maar trek ik de lijn door naar algehele gezondheid. Gezondheid is meer dan beweging en training. Zo zijn een uitgebalanceerd natuurlijk dieet, voldoende (nacht) rust en een positieve mindset eveneens doorslaggevende factoren.
Samen zorgen we ervoor dat de vooraf gespecificeerde doelen op een veilige en adequate manier behaald worden. In mijn aanpak leg ik de nadruk dan ook op kwaliteit en wordt er veel gewerkt met functionele oefeningen. Deze oefeningen zijn niet alleen ontzettend effectief en blessure preventief, ze verbeteren tevens uw algehele houding.
Kunt u niet wachten om te beginnen met het persoonlijke traject?  Voor informatie of het plannen van een afspraak fitness@dennenmarken.nl

- Shehab Eldin:
Als professioneel bodybuilder weet Shehab als geen ander hoe hij zich 100% moet inzetten om een doel te behalen. Hij verwacht dan ook niet anders van zijn personal training klanten. Shehab haalt het beste uit zijn klanten naar boven en hard werken loont. Dat blijkt keer op keer weer als zijn klanten een geweldig resultaat behalen.
Voor meer informatie, mail naar; pt@dennenmarken.nl  of kijk op; https://www.facebook.com/#!/pages/Power-Inside-Dennenmarken-Professional-Trainer-Shehab-Eldin/1521509898084702?fref=ts

- Susanne Robben (Tijdelijk afwezig)
Susanne is een gedreven personal trainer die de sport enkele jaren geleden pas ontdekte. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een deskundige en zeer competente begeleider in de fitness- en voeding wereld. Je kunt bij haar er van uitgaan dat je je doelen haalt. Susanne is een erg goede motivator en een tikkeltje streng, maar doelgerichtheid is wat bij haar op nummer #1 komt. Inmiddels is ze internationaal NASM gecertificeerd personal trainer.
Voor meer informatie, mail naar; fitness@dennenmarken.nl of kijk op; http://www.susannept.nl

- Luuk Seijkens:
Als personal trainer vindt hij dat theoretische kennis gepaard moet gaan met ervaring, er zijn dingen die je leert uit een boekje en dingen die je leert door het simpelweg te doen. Hij bekijkt het lichaam als een samenwerkend systeem en is dan ook erg bezig met houding, effectief en blessurevrij trainen. Door het leren om bewust met voeding om te gaan en het optimale uit uw training te halen pushen jullie samen naar de doelen die u stelt!
Voor meer informatie, mail naar; fitness@dennenmarken.nl of kijk op; http://www.luukseijkens.nl/